Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Η δική μου black list..!


Όταν έφτιαξα αυτή την πίπα blog που βλέπετε άρχισα να διαβάζω πολλά άλλα blogs..Και σχέδον όλα είχαν άρθρο-λίστα με τα πράγματα που τη σπάνε στον τυπά που γράφει...Ε,παιδί είμαι κι εγω ζηλεύω..και στην τελική...στο πηγάδι κατούρησα ρε κουφάλες?

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Σοβαρά,είναι το πιο τραγικό καχέκτυπο Ιζνογκουντ που έχω δει ποτέ στα 18 συφιλιάρικα χρόνια της ζωής μου..Ο mr κωλοτούμπας παίζει να είναι και ο πιο αποτυχημένος πολιτικός όλων των εποχών..Είναι αντιπαθητικός σε βαθμό αηδίας και αν γίνει πρωθυπουργός στις εκλογές του 2012 εγώ μετακομίζω στη Ζιμπάμπουε.!

ΟΙ ΜΥΓΙΑΓΚΙΧΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Νομίζω πως καταλάβατε τι εννοώ..μιλάω για αυτούς τους ανθρώπους που ψάχνουν αφορμή να σπαστούν, να μαλώσουν,και να σε στείλουν με ζουρλομανδύα στο ψυχιατρείο..Ε,κάνε και καμμιά φορά πίσω ρε φίλε...δε θα πάθεις τίποτα!!Τους ενοχλούν τα πάντα δεν τους αρέσει τίποτα και σε εκνευρίζουν!!

ΟΣΕΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ.
Είναι 13 χρονών δε ξέρουν καλά καλά να δένουν τα κορδόνια τους και αντί να παίξουν με καμμιά Barbie και να φάνε καμμιά φρουτόκρεμα έχουν από 3 γκόμενους η καθεμιά και έχουν πάει με άλλους 10..Παιδί θα είσαι γιά μιά φορά!!Γία αυτό κοίτα να το χαρείς και άσε τα γκομενομπερδέματα και τα τσιμπούκια για άλλες που σου ρίχνουν 4-5 χρόνια..Κι όσοι πιστεύτε πως η άποψη αυτή είναι συντηρητική να σας δω τι θα κάνετε αν η δική σας κόρη κάνει τέτοια στο μέλλον..!

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ..
Δεν νομίζω πως χρειάζεται να εξηγήσω κάτι...Ο Αδωνις έγινε βουλευτής μόνο και μόνο για να πούλαει πιο πολλά βιβλία,ο αδελφός του είναι φλώρος,η γυναίκα του μια ατάλαντη,καθυστερημένη,ψηλομύτα..Το κόμμα του έιναι 20-30 κομπλεξικοί που έχουν παιδικά τραύματα γιατί δεν τους παίζαν τα παιδάκια στο σχολείο και δε μπορούσαν να σταυρώσουν γκόμενα κι είπαν να το ρίξουν στην πολιτική..Και μην χαίρονται..αν γίνουν εκλογες κυβέρνηση δε θα γίνουν ουτε σε 394085809896 χρόνια!

ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ.
Σώπα ρε..μου μάθατε μιά λέξη και την πιπιλάτε..Το τι είναι ποιότητα και τι όχι το κάθορίζει ο καθένας μόνος του και εσένα δεν σε έβαλε κανενας να κριτικάρεις τις επιλόγες των άλλων και να τις θεωρείς σκουπίδια..Όπως εσύ διερύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες με 'ψαγμένα' προγράμματα,έτσι και κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει βλέποντας σίριαλ της πλάκας..Όπως εσύ τη βρίσκεις με κάποιον καλλιτέχνη που τον ξέρουν λίγοι έτσι κάποιος άλλος τη βρίσκει με κάποιο άλλον ίσως πιο γνωστό..Και κάτι άλλο..Τι πρόβλημα έχεις με οτιδήποτε εμπορικό;Δηλαδή αν σε ξέρουν εκατομμύρια άτομα πάει να πει πως όσοι ασχολούνται μαζί σου είναι μη ψαγμένοι και πως αν βγάζεις πολλά λεφτά με την μουσική τις ταινίες ή τα βιβλία σου είσαι πουλημένος?Ρε,μήπως ζηλεύεις?

ΟΣΟΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ..
Έχεις γίνει πράσινος από τη ζήλια....κι όμως το συνεχίζεις...ρε..δεν είναι κακό να πεις...ναι θα θέλα και γω να είμαι έτσι ή θα θελα κι εγώ να έχω αυτό...ούτε θα σε παρεξηγήσει κανείς ούτε τίποτα..

ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ..
Δε φτάνει που είναι ένα βήμα πριν τον τάφο και μου φοράνε την τακουνάρα και κυκλοφορούν από το πρωί μέχρι το βράδυ,αλλά σου σπάνε και τα νεύρα με τα πικρόχολα σχόλια όταν θέλουν να κάτσουν και όταν κάτι τους ενοχλεί και τις μαλακοκατσάδες τους..Αυτά να πας να τα κάνεις στα εγγόνια σου μωρή.!

ΟΣΟΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..
Θέλουν να σου πουν τι έκαναν χτες και ξεκινάνε απο τη μέρα που έπλασε ο θεός τον κόσμο.!Βαριέμαι να σας ακούω..και όλοι οι υπόλοιποι γύρω σας το ίδιο..!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΘΕΣΗ..
Είσαι στην κανονική σου ζωή..μιλάς με γνωστούς και φίλους σου γιά μαλακίες..ΔΕΝ είναι ανάγκη να μου το παίζεις έξυπνος μιλώντας με δύσκολες λέξεις..δεν με εντυπωσιάζεις...και γω τις ξέρω και όλοι...απλά δεν είμαστε φιγουρατζήδες όπως εσύ..

Η 14η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.
Όχι επειδή δεν είμαι ρομαντική ή δεν πιστεύω στην αγάπη..αλλά επειδή όλοι εκείνη την μέρα θυμάστε ότι αγαπάτε..ΟΥΣΤ!

ΟΣΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.
Δεν έχεις πάντα δίκιο..δεν γίνεται να έχεις..ακόμη και στατιστικά να το δεις...για αυτό ρούφα το αυγό σου και δέξου την ήττα σου!

ΟΙ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ..
Ναι είσαι θρησκόληπτος,πιστεύεις στον θεό και σε ενοχλεί αν βρίσω έξω από εκκλησία και λες ότι η μέταλ είναι του σατανά και άλλα τέτοια ωραία..Αφου ρε παπάρα είσαι χριστιανός ΓΙΑΤΙ είσαι ρατσιστής?Γιατί κακολογείς και κριτικάρεις όλον τον κόσμο?Γιατί δε σέβεσαι τον πλησίον σου?Να πας στο διάολο μαλάκα που θα μας δουλέψεις κιόλας.!Μάθε τι θα πει σωστή πίστη και μετά παίξτο άγιος!

ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ FACEBOOK..
Μη μου λες συνέχεια να βγούμε γιά καφε..!Άν θέλω να βγω γιά καφέ έχω άτομα να βγω..Δεν έφτιαξα facebook για να κανονίζω ραντεβού αλλά γιά να καταπολεμώ την βαρεμάρα μου..Εξαιρούνται οι φίλοι συμμαθητές και γνωστοί γιατί αυτούς ήδη τους ξέρεις..Επίσης το πεσιμό σου είναι γελοίο.'Αστεράκι είσαι νομίζω πως σε βλέπω σοβαρά,πρώτη φορά νιώθω τέτοια έλξη,τι κουκλί και μπλα μπλα μπλα...Είδες 2 φωτο που είμαι βαμμένη φτιαγμένη και ποζαρισμένη και πιστευεις πως είμαι γαμάτο άτομο και θες να με γνωρίσεις..Και τώρα σε πίστεψα..Αλλά νταξ..τα θέλει και μένα ο κώλος μου..Καλά να πάθω..

Η ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ FACEBOOK..
friendoulinaki..okz..pico..9nx....ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΡΕ..ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ!

3 σχόλια:

Master είπε...

Τη Μανωλίδου δε θα την έλεγα ατάλαντη... Είναι πολύ καλή μαέστρος και συνθέτης.

Master είπε...

ΟΚ παίρνω πίσω το μαέστρος...

maggiehyuga είπε...

σαν μουσικος ισως να ειναι καλη..δεν ξερω απο μουσικη οποτε δεν μιλαω..αλλα ειναι αντιπαθητικη,δε κανει για τηλεοραση..