Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

7&1 κανόνες σωστής συμπεριφοράς για να μην μείνεις μόνος κι έρημος στον κοσμο!!


'Αν δεν θες να σε θεωρούν όλοι ανυποφορο και μια μέρα σε παρατήσουν όλοι γιατί δεν σε αντέχουν διάβασε παρακάτω.......


1.ΜΑΘΕ ΝΑ ΦΕΡΕΣΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΓΙΔΙ!

Κι αυτό ισχύει γιά όλους!!!Επειδή εσύ ξύπνησες με νεύρα γιατί μάλωσες με τον γκόμενο/α ή γιατί όλα στη ζωή είναι χάλια ή γιατί βαριέσαι που ζεις ή γιατί είσαι καθυστερημένο οι υπόλοιποι ΔΕ φταίμε...Ούτε η πωλήτρια,ούτε η σερβιτόρα,ουτε ο περαστικός που θα σε ρωτήσει κάτι,ούτε ο κακομοίρης που θα σε πατήσει καταλάθος στο λεωφορείο,δεν εχουν όρεξη να ακούνε τα μπινελίκια σου και να ανεχτούν τη συμπεριφορά Νεάντερταλ...Δεν κρεμόμαστε πια απο τα δέντρα...Δεν τρώμε ωμό κρέας..Δεν κυνηγάμε πια μαμούθ...Ζούμε και συνηπάρχουμε όλοι μαζί...Έχουμε 21ο αιώνα..Χώνεψε το!!!!

2.ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.!

Έχεις κάθε δικαίωμα να κουτσομπολεύεις.Είναι ανθρώπινο...Και απόλυτα κατανοήτο!!.Αλλά εφόσον τους σχολιάζεις όλους,μάθε επιτέλους,οτι κάποτε πρέπει να μάθεις να κοιτάς και λίγο τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥΥΥΥ!!!...Λίγο..Τοσοδα...Τα μισά από αυτά που σχολιάζεις και κριτικάρεις και κατακρίνεις τα χεις κάνει στο παρελθόν ή τα κάνεις τώρα ή θα τα κάνεις στο μέλλον...Το να εντοπίζεις τα στραβά των άλλων ΔΕΝ σε κάνει τέλειο..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!.Κι επίσης πάψε να υπότιμας τους πάντες και να τους βγάζεις άχρηστους και ηλίθιους..γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!!...Και να σου πω και κάτι??Έτσι δεν γίνεσε καλύτερος,ούτε θα αλλάξει κάτι..Απλά όλοι θα νομίζουν πως είσαι ζηλιάρης και κομπλεξικός..

3.ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ!!

Μερικά πράγματα δεν πρέπει να τα αφήνεις να περνάνε στο ντούκου..Μερικά άλλα όμως ΝΑΙ!..Το στοματάκι που και που πρέπει να το κλείνεις και να μάθεις να καταπίνεις και τίποτα...Ακόμη κι αν είσαι θυμωμένος και θες να σκοτώσεις αυτόν που κάθεται απεναντί σου.. να μην λες βαριές κουβέντες...θα τις μετανιώσεις..είναι βέβαιο...Και μετά δεν θα μπορείς να τις πάρεις πίσω...Κι ούτε θα ξεχαστούν..Ξέρεις γιατί?..Στις 99,9% των περιπτώσεων ο βλακας,ψεύτης,υποκριτής που σε βγάζει απο τα ρούχα σου ειναι ο καλύτερος σου φίλος,ο αδερφός σου,οι υπόλοιποι συγγενείς σου, κτλ..Ω,ναι...Οι αγαπημένοι σου άνθρωποι έχουν ένα μαγικό ταλέντο πάντα να σε τσατίζουν πιο πολύ απ'όλους...χωρις να καταλαβαίνεις το γιατί....Αν τους θες κοντά σου λοιπόν μαζέψου..Να τους ανέχεσε με τα ελαττώματα τους όπως σε ανέχονται και αυτοί..Κανείς δεν είναι αψεγάδιαστος..Και πάνω απ'όλα εσυ..!!Κράτα λοιπόν και κάτι για τον εαυτό σου..!!

4.ΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ!!

Στο έχω ξαναπεί..!Όσο στραβά και να είναι όλα,αν γκρινιάζεις δε θα φτιάξουν..απλά θα γίνουν χειρότερα..Γέλα με την γκαντεμιά και την δυστυχία σου.Έτσι δείχνεις στην κακιά σου μοίρα που ακριβώς την έχεις γραμμένη(χμμμ..)..Η γκρίνια επίσης τους διώχνει όλους από κοντά σου,γιατί αυτοί πιστεύουν πως έχουν πιο σοβαρά προβλήματα απο σένα και δεν μπορούν να σε ακούνε..Γενικώς αν το 'χεις προσέξει είμαστε όλοι χάλια και πιστεύουμε πως εμείς τραβάμε τα χειρότερα..Οπότε κανένας δεν θα σε ακούσει.,Ο λούτρινος αρκούδος σου ακούει καλύτερα και δίνει πιο χρήσιμες συμβουλές..

5.ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΥΧΙΕΣΕ!!!

Μην περιαυτολογείς,μην κάνεις υπερβολική επίδειξη του εαυτού σου και μην μας πρήζεις με το πόσο καλός είσαι σε όλα..Αργά ή γρήγορα ο πραγματικός σου εαυτός θα έρθει στη επιφάνεια και ο βόθρος των ελαττωμάτων σου θα ξεχειλίσει..Τζάμπα κόπος λοιπόν..!!Ξέρεις τι λένε?Οι μόνοι φυσιολογικοί άνθρωποι είναι αυτοί που δεν ξέρεις καλά!.Δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς κάλο στον εγκέφαλο..Κι εσύ δεν αποτελείς εξαίρεση!!!.Η εικόνα που έχεις εσύ για σένα δεν έχει καμμία σχέση με αυτή που έχουν οι άλλοι γιά σενα..Α, και κάτι αλλο..Μην μας τα κάνεις τσουρέκια με την ονειρεμένη ζωή σου,τα σπίτια τα λούσα,τα αυτοκίνητα ή ο,τιδήποτε άλλο έχεις..Έχουμε κι εμείς δεν είσαι ο μόνος.Δείγμα ανασφάλειας είναι αυτό..Φωνάζει από χιλιόμετρα.!

6.ΕΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!

Ναι φίλε δεν είναι τραγικό.Άνθρωπος είσαι και θα το κάνεις το λαθάκι σου.Μη νιώθεις κορόιδο αν χρειαστεί να το παραδεχτείς.Ίσα,ίσα,αν παραδεχτείς ότι έσφαλλες οι γύρω σου θα σε εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο.Γιατί η αυτογνωσία είναι το πιό μεγάλο προσόν σε έναν άνθρωπο..Κι αυτό που προσπαθώ να σου πω εδώ και 8564 ώρες είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ,όσο κι αν είσαι πεπείσμενος για το αντίθετο..Ξύπνα..δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω από εσένα.!!

7.ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ!

Ο σοφός λαός το λέει πολύ συχνά..''ποτέ μη λες ποτέ'',ή ''εκεί που φτύνεις εκεί κολλάς''.,,''μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλο λόγο μη λες'' κτλ..Πρόσεχε..Αυτά που κοροιδεύεις,είναι αυτά που αργότερα θα υποστηρίζεις...Είναι σίγουρο..Για αυτό ποτέ μα ποτέ μην είσαι απόλυτος και μην αποκλείεις τίποτα!!!Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι!.Μετά θα την πάθεις και θα δείς..Αυτός ο κανόνς θα μπορούσε να'ναι συνέχεια του κανόνα 2 και 3 αλλά είναι πολύ πιο σοβαρός..Πρόσεχε τι κοροιδεύεις,ποιόν ειρωνεύεσαι,ποιά είναι όλα αυτά που λες .οτι σιχαίνεσαι να κάνεις και δεν θα τα έκανες ποτέ!Καλύτερα να μην μιλάς για αυτά,γιατι θα έρθει η στιγμή να τα λουστείς και να γίνουν συνήθεια..Σ'αυτή τη ζωή ούτε για το ίδιο σου τον εαυτό μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά.Θα σε διαψεύσει..!Βγες λοιπόν απο το παραμύθι σου..!ΑΝΤΕ!

8.ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ..

Μην έχεις ανοιχτούς λογαριάσμους..Δε πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι που μισείς και σε μισούν..Η ζωή είναι μικρή για τέτοιες ανωριμότητες,τσακωμούς και πείσματα,και θα το δεις..Ακόμη κι αν σε έχουν πληγώσει πολύ άσχημα,η καλύτερη τιμωρία για τον εχθρό σου είναι να τον ταπώνεις με την καλοσύνη σου..Και να τον ξαφνιάζεις..Όσο για τους δικούς σου ανθρώπους..Μη σε νοιάζει κι αν μαλώνετε..Της πλάκας είναι αυτοί οι τσακωμοί..Συγχώρεσε και μην θυμώνεις με όλα!..Άντε μην θυμώσω κι εγώ και γίνει της μουρλής εδώ μέσα!!...

5 σχόλια:

mr.alobar είπε...

Μακαρι να τα ακουσουν καποιοι...

Perinio είπε...

Έλα βρε Maggie η γκρίνια δεν είναι και τόσο κακό αν δεν υπερβαίνει τα όρια της μιζέριας.
Αν το δεις και διαφορετικά μέσα από τα μπλοκ μας γκρίνια βγάζουμε και μόνο. Η αλήθεια πάντως είναι πως σε κάποιο σημείο κουράζει ο γκρίνιας και όταν είναι σωστή η αιτία που γκρινιάζει τον γράφουμε στα αρχίδια μας.

Μοιάζεις με την Σάσα Γκρέυ. Αν σε πρόσβαλα γκρίνιαξε. Στο επιτρέπω.

maggiehyuga είπε...

μα ναι...εγω δεν ειπα πως η γκρινια ειναι κακο πραγμα...απλα επειδη ολοι γκρινιαζουμε νομιζουμε πως οι αλλοι δεν πρεπει να γκρινιαζουν γιατι εμεις τα τραβαμε ολα:)...εχεις δικιο..και γω το blog για αυτο το κανα για να μπορω να βριζω ο,τι μου τη σπαει..:)

dimi είπε...

Όλα καλά αγαπητή και συμφωνώ με τα περισσότερα!! Αλλά... ΔΙΚΑΙΩΜΑ στη γκρίνια! Δε μας άφησαν και τίποτα άλλο σ' αυτή τη χώρα! Αρκεί να μη σερβίρεται μαζί με τα υπόλοιπα! Σκέτη γκρίνια παρακαλώ για όλους!
Καλορίζικο το μπλογκάκι σου!! Διακρίνω πολύ κυνισμό, που είναι μεγάλο μου ταλέντο. Ευχαριστώ για το φόλοου και ακολουθώ κι εγώ πάραυτα! Φιλάκια :)

maggiehyuga είπε...

να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι πως για την γκρίνια μάλλον έκανα λάθος που την έβαλα...βεβαία δεν εννοώ την γκρίνια γιά όλα αυτά που μας συμβαίνουν...αυτή εννοείται πως είναι αποδεκτή γιατί όπως είπες μόνο αυτή μας έχει μείνει..εννοώ αυτή την ατελείωτη αρνητικότητα προς τους κοντινους ανθρώπους σου ακόμη και γιά το σε ποιό μέρος θα κάτσετε γιά να πιειτε ένα κάφε!!